Hava Durumu

Genç MÜSİAD'dan BEBKA'YA ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Gençlik Kurulu, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Genç MÜSİAD'dan BEBKA'YA ziyaret

BEBKA Bursa Merkezinde gerçekleşen ziyarete MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Abdülkerim Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Abdülkerim Demir toplantıda, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim'i Gençlik Kurulu'nun faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

MÜSİAD'ın kültürü ve Türk gençliğinin görev ve sorumlulukları bilinciyle hareket ettiklerini belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Abdülkerim Demir, "Genç arkadaşlarımızın kendilerini daha da geliştirmesi adına çeşitli konularda eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Yanı sıra tecrübe paylaşımları mantığıyla şehrimizin önde gelen isimlerini arkadaşlarımızla buluşturup onlara vizyon katmaya çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımızı da çağın getirdiği farklı sektörlere yönlendirme gayretinde bulunuyoruz. Bu süreçte BEBKA gibi, bölge için önemli faaliyetler yürüten bir kurumla da iş birliği içinde olmak isteriz" dedi.

Gençlerle bir arada olmaktan ve onların fikirlerini dinlemekten mutluluk duyduğunu ifade eden BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, birlikte yapılabilecek ortak projeler olabileceğini söyledi. Beraber hareket etmenin önemine vurgu yapan Gerim, gençlerin bakış açısını her daim önemsediklerinin altını çizerken, MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.