Hava Durumu

Demirtaş Eski Sevgiliden Oy İstedi Diye Ortalık Karıştı! Koca Bir Köy Küçücük Kızı Yok Etti. Tık Yok!

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2015 13:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 13:37
Yine aynı böyle başladığım, arşa değen rezilliğimizi yazdığım kim bilir kaçıncı yazı... Yine kifayetsiz... Yine su üzerine... Biliyorum. Olsun... Kendimizi un tanesi kadar hissettiğimiz tüm zamanların inadına... Vatan sathında üreyen kepazeler için gelsin!

Elazığ'da bir köy... Hiç bir subjektif mavala fırsat tanımayacak orandaki ahlaksızlıkları ortaya çıkana kadar... Ahmak inandıran türden! Dünya görüşü olarak, siyasal İslam'ı baz alan partilerin oylarının tavan yaptığı bir yer. O kadar tutucu ki bu köy! Yarın bir gün, olur da, şarap yapılır diye! Maazallah yapılmasın diye! Günah diye! Haram diye! Bütün bunları teeeet tek diye diye, köydeki üzüm bağlarını söktürüyor. Değil şarap... Potansiyel haram olabilme ihtimali üzerinden, makul şüpheli ilan edilen üzüme bile tahammül yok. Ve işte o köyde... Tam 8 yıl boyunca... Haysiyetsizliğin feriştahı yaşanıyor!
  1. daha yedi yaşındayken...
Sadece ve sadece 7 yaşındayken... İlk rezil çıkıyor ortaya! Sonra onu diğerleri izliyor. Sonra diğerleri... Şaraptan korkan! Ama Allah'tan zinhar korkmayan ne kadar şerefsiz varsa, 7 yaşındaki küçücük kıza musallat oluyor! Bunlarınki öyle ahenkli, öylesine karşılıklı anlaşmalı bir rezillik ki... Herkes kimin ne mal olduğunu! Hakikatte ne kadar ahlaksız olduğunu biliyor! 14 yaşındaki de biliyor. 70 yaşındaki kocamış kepaze de... Bu insanlık suçu tam 8 yıl sürüyor. Muhtemelen, o 8 kara yıl içerisinde öbür dünyayı boylayanlar da oluyor. Cenaze namazında, "Nasıl bilirdiniz?" Diye soruluyor. Açıkta çürüyüp kalan olmadığına göre, "İyi bilirdik!" Denilerek uğurlanıyor! Hasılı... Herkes her şeyi, kimin ne mal olduğunu biliyor. Ama finalde, nasıl bilirdiniz? Diye sorulduğunda, iyi biliyor!!! *** Ve sonuç: Şimdi bütün ülke, her şeyi biliyor. O köyde neler yaşandığını, nasıl yaşandığını, hepsini... Hal böyleyken, bir de feryat ve isyan dağılımına bakalım! Nedir vaziyet? Ekseriyet suskun! O kadar ki... Daha geçtiğimiz günlerde, HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "eski sevgilinizden de oy isteyin" sözü üzerine, Türk aile yapısının namusuna halel geldiği-geleceği-gelebileceği farizası üzerinden demediğini bırakmayanlar! 7 yaşındaki çocuğa musallat olan 70 yaşındaki takkeli ite ve türevlerine dair iki kelime etmiyor. Edemiyor. Bakıyorsun, kahredenlere... Bakıyorsun, utancından nereye gireceğini şaşıranlara... Bakıyorsun, hesabı sorulsun diye feveran edenlere... Yine o aynı insanlar...   Yazarın notu: Bu ülkede, her türlü ahlaksızlığa, rezilliğe, çirkefe ve zulme karşı sessiz kalınabilir. Yeter ki, eski sevgiliden oy istemeyin!  
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.