Hava Durumu

Evlilik mi özgürlük mü?

Evlilik bazı burçlar için bir hayalken, bazıları için bir kabustan ibaret. Bazı burçlar birine bağlı olarak bir hayat sürmek isterken, bazıları özgürlüğüne düşkün oluyor. Peki, hangi burçlar evlilik istiyor, hangi burçlar evlilikten kaçıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Evlilik mi özgürlük mü?

Evliliğe meraklı olan burçlar

Yengeç burcu

Evliliğe en hevesli burç Yengeç burcudur. Yengeç aile hayatına düşkündür. Hayallerinde hep yuva kurmak vardır. Üstelik hem kadın hem de erkek için bu geçerli. İlişkisi bozulmadığı sürece sevdiğinden ayrılmak istemez.

Boğa burcu

Boğa burcu evine düşkündür. Ancak evleneceği kişi konusunda son derece seçicidir. Müstakbel eşinin dış görünümüne, maddiyatına ve sadakate önem verir. Kolay güvenmez ama güvendiği zaman da sarsılmaz. Boğa burcu lüksü sevdiği için tek bir düğünle yetinmeyebilir.

Balık burcu

En duygusal burçlardan biri olan Balık burcu, partneriyle sonsuza kadar birlikte olmak ister. Maddiyatı ya da diğer farklılıkları sorun etmez. Tüm benliğini ilişkisine harcayabilir. Balık burçları çocuk sahibi olmayı da çok ister. Çocukları onlar için yaşama sebebidir diyebiliriz.

Evlilikten kaçan burçlar

Koç burcu

Koç burçları genellikle hareketli ve dolu dolu hayatlarında hiçbir zaman evliliğe hazır olamayacaklarını düşünürler. Etraflarındaki insanlar için oldukça derin düşüncelere sahiptirler ve hayatta gerçekleştirmek istedikleri pek çok hayalleri, planları vardır. Evlilik çoğunlukla bu hayallere ulaşma yolunda bir ayak bağıdır. Evliliğin dikkatlerini dağıtacağını düşünürler.

İkizler burcu

İkizler oldukça sosyal burçlardır. Biriyle birlikte olduklarında da onlar için eğlenmek, keyifli vakit geçirmek oldukça önemlidir. Ancak işler ciddiye bindiğinde üzerlerinde büyük bir baskı hissederler. İkizler burçları işler zorlaştığında uzaklaşabilmek isterler ancak evli olduklarında bunun problem yaratacağını bilirler. Bu nedenle mükemmel bir ilişkiye sahip olsalar da evlilik onlar için verilmesi zor bir karardır.

Kova burcu

Kova burçları oldukça meraklı ve dışa dönük olurlar. İnsanlarla iletişim kurmaktan ve onlarla yakınlaşmaktan hoşlanırlar ancak evlilik bu yakınlık ve iletişim çemberinin içinde değildir onlar için. Her zaman analitik düşünürler ve büyük bir aşk yaşasalar bile hep bir tarafları mantıklı olmaya itecektir. Bu da evliliğe koşar adımlarla gitmelerini zorlaştırır.

Yay burcu

Yay burçları başkalarının beğendiklerini ya da zevklerini paylaşmak için fazla özgürdür. Yalnızca birine değil herhangi bir şeye bağlanma fikrinden nefret ederler. Evliliği onları istediklerini yapmaktan ve hayallerini gerçekleştirmekten alıkoyan bir ayak bağı olarak görürler. Bir süre yerleşik kalsalar da bu asla uzun sürmeyecektir. Bu nedenle evlilik onlara oldukça uzaktır.

Başak burcu

Özgürlüklerine ve kendi düzenlerine oldukça düşkündürler. Normalde oldukça rahat olsalar da zaman zaman insanları yönlendirmek isterler. Evlilik onlar için düşünmesi bile oldukça zor bir konudur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.