Hava Durumu

Çocukların hayal gücü tuvallere yansıdı

Şanlıurfa'da tuvallerin başına geçen minikler, kentteki tarihi yerlerin resimlerine ve çeşitli çizimlere rengarenk boyalarla farklı bir boyut kattı.   

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çocukların hayal gücü tuvallere yansıdı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin değişik bölgelerde düzenlediği Her Yerde Sanat atölyesinin bu seferki durağı bir alışveriş merkezi oldu. Aileleriyle birlikte resim yapmak için tuvallerin başına geçen minikler, Şanlıurfa’daki tarihi yerlerin resimlerine ve çeşitli çizimlere rengarenk boyalarla farklı bir boyut kazandırdı.   


  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yaştan vatandaşın zamanlarını güzel bir şekilde geçirmelerini sağlamak, ailelerin çocuklarıyla birlikte modern kültürün hakim olduğu alışveriş merkezlerinde kaliteli zaman geçirmeleri adına guaj boya ile boyama etkinliği düzenledi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte anne ve babalar çocuklarının resim boyama etkinliğini ilgiyle takip etti. Zaman zaman çocuklarına yardımcı olan aileler, çocuklarının hayal güçlerinin gelişmesine katkıda bulundu. 





  Yaklaşık bir saat süren etkinlikte minikler daha önceden tuvallere çizilen Göbeklitepe, Tarihi Urfa Kalesi, Harran Kümbet Evleri, Balıklıgöl, ceylan, güvercin gibi çizimlere boyalarla renk vererek hayallerindeki yerleri resmetti. Resim boyama etkinliğinden keyif alan miniklerin boyadıkları tuvalleri hatıra olarak evlerine götürmeleri sağlanırken çocuklara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından boyama kitapları hediye edildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.