Hava Durumu

Gemlik'te Işık Dönemi Başladı

null

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Gemlik'te Işık Dönemi Başladı

AK Parti Gemlik İlçe Kongresi, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste olarak girilen kongrede Zafer Işık ve ekibi, delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak görevini devraldı.

AK Parti Gemlik İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kongreye AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. 221 delegenin oy kullandığı kongrede 221 oyla tek liste olarak kongreye giren Zafer Işık ve ekibi ilçe yönetimini devraldı. Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Gemlik’in Bursa’nın gözbebeği ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Torun,

“Gemlik, 2009 Yerel Seçimleri’nde yol kazasına uğradığımız kıymetli ilçelerimizden bir tanesi.O zaman gerçekten çok üzülmüştük ama sonraki yıllarda Gemlik Halkı’nın bunu telafi edeceğine her zaman inandık. Şükürler olsun Gemlik Halkı bizi mahcup etmedi ve AK kadrolara emaneti tekrar teslim etti.Buradan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GEMLİK’TE YENİ TÜRKİYE’YE KATKI KOYACAK GÜÇ VAR

Türkiye’nin önünde büyük hedefler olduğunu anlatan Torun, Bu hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmak zorunda olduklarını söyledi. Torun, “Yeni Türkiye’yi kurabilmek için   darbecilerin oluşturduğu 1982 Anayasası’ndan kurtulmak zorundayız.Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için, bir yandan Uzun Adam’la bir yandan da koşan adamın önderliğinde mutlaka bu anayasayı değiştirmeliyiz. Bunun için de 2015 Genel Seçimlerinden mümkün olan en iyi sonuçları çıkarmalıyız. Gemlik İlçemizde ve Bursamızda buna katkı koyacak güç mevcut. Gemlik İlçemizin seçim sonuçlarına baktığımızda yüzde 28’den yüzde 39’lara, en son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yüzde 49’lara ulaştığını görüyoruz. Bu başarılar inançtan, birlik ve beraberlikten geliyor. Gemlik İlçemiz son yıllarda ilçesiyle, merkeziyle, belediyesiyle ve büyükşehir belediyemizle bir ahenk içerisinde çalışıyor. Bu birlik ve beraberliği sürdürmek bu uyumu devam ettirmek durumundayız. Bizim başarılarımızın yolu birlik, beraberliğimizden, bu uyumdan geçiyor. Biz bir çarkın dişleri gibi bir işliyoruz.Bu sayede Gemlik son yıllarda AK Parti’den güzel hizmetler aldı ve bu birlikteliğimiz sürdükçe daha nice güzel hizmetler alacaktır” şeklinde konuştu.

YASA DIŞI OLUŞUMLARLA SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Konuşmasında paralel yapı ile mücadeleye de değinen Torun, “Hükümetimiz yıllardır vesayet anlayışları mücadele ediyor. Ülkemizde çetelerle en büyük mücadeleyi AK Parti Hükümetleri yaptı. Yasa dışı oluşumlara izin vermedi. Son yıllarda da karşımıza çıkan paralel yapı ile karşı karşıya geldik. Bugün adı paralel yapı olabilir ve yarın başka bir adla karşımıza  gelebilir ama biz şunu söylüyoruz:  Adı ne olursa olsun biz AK Parti olarak yasa dışı oluşumlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

NECDET BEY’İN AYRILIŞINA SEVİNENLER DE VAR…

Kongre süreçlerinin bir şölen havasında geçtiğini vurgulayan Torun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz AK kadrolar olarak kongreleri bir bayrak değişimi olarak görüyoruz. Bunun en güzel örneklerinden birini de bugün Gemlik’te yaşıyoruz. Biz Necdet Başkanımızın bugün görevi bırakmasına üzüldük. Eminim ki Gemlik’te üzüldük anca buna sevinen üç kişi var. Onlar da Necdet Bey’in çocukları çünkü siyasetçinin çocukları yetim büyüyor, ailelere zaman ayrılamıyor. Siyaset böyle bir şey, fedakarlık istiyor. Bizler bu gerçeğin farkındayız ve buna rağmen halka hizmet edebilmek için gece gündüz koşmaya talip kadrolarız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.