Hava Durumu

YouTube Music'in 2022 Özeti yayınlandı!

Müzik uygulamalarının son 12 ayda dinlediğiniz şarkıları ve sanatçıları yeniden gözden geçirmenize imkan tanıyan “yıla bakış" mevsimi geldi. Yenilenen Apple Music Replay yayınlandıktan sadece birkaç saat sonra YouTube Music de bugün iOS ve Android için 2022 Özetini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
YouTube Music'in 2022 Özeti yayınlandı!

Geçen yıl olduğu gibi 2022 Recap, en çok dinlenen sanatçılarınızı, şarkılarınızı, müzik videolarınızı ve çalma listelerinizi gösteriyor. Ek olarak, bu yılki sürüme birkaç yeni istatistik de eklenmiş. Bunlar arasında En Popüler Trendler (diğerlerinden önce dinlediğiniz sanatçıları öne çıkaran), Kimlik (müzik seçimlerinize göre size bir "müzik kişiliği" atama) ve Bulması Zor İçerik (remiksler ve canlı performanslar gibi YouTube'a özel yayınlar) yer alıyor.

YouTube Music'in 2022 Özeti yayınlandı!

Diğer şirketlerin yıllık özetleri gibi YouTube Music de paylaşabileceğiniz kartlar şeklinde hazırlanmış hikaye tarzı bir format kullanıyor. Her hikayenin altındaki oka dokunarak kişiselleştirilmiş özetinizi paylaşabiliyorsunuz. YouTube Music uygulamasına özel olarak, her sezondan en çok dinlenen şarkılarınızı gösteren paylaşılabilir kartlar da bulacaksınız. Ayrıca, daha fazla kişiselleştirme isterseniz, ilgili sezonlara ait Google Fotoğraflar’dan oluşan bir slayt gösterisi ekleyebilirsiniz.

Apple ve YouTube'un yıllık müzik özetleri özelliği artık geldiğinden, Spotify Wrapped da muhtemelen pek uzakta değil. Spotify’ın özetleri genellikle aralık ayı başlarında gelir ama diğerlerine yetişmek için belki onu da  daha erken görebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.