Hava Durumu

WhatsApp'a yeni özellik: Bildirimlerde fotoğraf görünecek

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta artık bildirimlerde profil fotoğrafı da görünecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
WhatsApp'a yeni özellik: Bildirimlerde fotoğraf görünecek

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda 2022’de yayınlamayı planladığı özelliklerden bahsetmiş, Facebook’un yeni çatısı Meta ve yeni anlayışı Metaverse ile uyumlu hale gelmek için çalışmalara başlamıştı. 

Sohbet uygulaması, insanların çok sayıda grupta yer aldığını ve bu gruplarda kendilerinden bahsedilmesi halinde gelen yazılı bildirimlerin yeterli olmadığına karar veriyor ve bildirimlerde profil fotoğrafı göstermek için çalışmalara başlıyor. Yeni özellik, kullanıcıya içinde bulunduğu bir sohbette kendisinden bahsedildiğinde haber veriyor.

Şu anda biri mesaj gönderdiğinde kullanıcı sadece metin uyarısı alıyor. Yeni özelliğin gelmesi halinde artık, kişinin profil fotoğrafı da bildirimde görünecek. Bu küçük ayar, kullanıcılara daha hızlı bir bilgi sağlamış olacak.

Bu değişiklik, bildirimleri biraz daha bilgilendirici hale getirmek için özel olarak tasarlanmış daha geniş yeni bir özelliğin parçası. Özellik, şu anda test aşamasında ve yalnızca iOS 15’teki beta test kullanıcılarına sunuldu. Henüz özelliğin, Android’de de kullanılabilir olup olmayacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.