Hava Durumu

Twitter'da yepyeni bir dönem başlıyor

Sosyal medya platformu Twitter, çalkantılı geçen satış sürecinin ardından, yavaş yavaş yeni özellikleriyle gündeme gelmeye başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Twitter'da yepyeni bir dönem başlıyor

Elon Musk tarafından satın alınmak istenmesiyle birlikte teknoloji ve sosyal medya dünyasının gündemine oturan Twitter, aradan geçen neredeyse 6 ayın sonunda yeni sahibine kavuşmuş ancak bu gelişme bile şirketin hızlıca kendi işlerine geri dönmesine yeterli olmamıştı. Ancak artık suların yavaş yavaş durulmaya başladığını ve bundan sonraki süreçte, Twitter’ın genellikle yeni özellikleriyle karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

Katıldığı bir soru-cevap etkinliğinde Twitter ile ilgili bazı sorulara yanıt veren ünlü milyarder, kafasındaki Twitter’ın şu an kullandığımız platformdan çok daha farklı bir yer olduğunu söyledi. Açıklamalarının devamında gelecekteki planlarının bir kısmından bahsetmeyi de ihmal etmeyen Elon Musk’ın en önemli sözlerinden biri de, Twitter’ın finansal işlemlerin yapılabileceği bir yer haline getireceğine dair beyanlarıydı.

Bu açıklamalara göre Elon Musk, Twitter’ı PayPal tarzında bir yapıyla iç içe geçirmek istiyor. PayPal’ın kurucu kadrosuna bakıldığında bu isimlerden birinin de Elon Musk olması, aslında ünlü milyarderin bu konudaki tecrübelerinin de anlaşılmasını sağlıyor. İşte kendi tecrübelerinden yararlanmak isteyen Elon Musk’ın amacı, Twitter’ı insanların para transferlerini yapabildiği hatta birikimlerini saklayabildikleri bir yer haline getirmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.