Hava Durumu

Netflix'ten zam açıklaması

Netflix Türkiye, yurt dışındaki değişiklikler sonrasında abonelik fiyatlarına zam yaptı. İşte bu zam konusunda resmî açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2022 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2022 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Netflix'ten zam açıklaması

Netflix Türkiye daha önce Temel paket için 26,99 TL, Standart paket için 40,99 TL, Özel paket içinse 54,99 TL alıyordu. Dün itibarıyla ise fiyatlar değişti. Artık Temel paket 37,99 TL, Standart paket 57,99 TL, Özel paket ise tam 77,99 TL oldu.

Yeni fiyatlar elbette üzücü görünüyor ve konuda firma şunu aktarıyor: "Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız."

Süreç için bugün bir açıklama yapan Netflix Türkiye, atılan adım için kısaca şunları aktardı: "Hem içerik sayımız her gün artıyor hem de en yüksek kalitede işler üretmeye devam ediyoruz. Fiyat politikamızı da buna göre ayarlıyoruz ve tüm ülkelerde farklı dönemlerde fiyat artışı yapıyoruz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.