Hava Durumu

Instagram'dan iki yeni özellik

Video ve gizlilik ayarları düzenleniyor

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2021 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2021 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Instagram'dan iki yeni özellik

ABD merkezli teknoloji devi Meta’nın sahip olduğu Instagramkullanıcı sayısını katlamaya devam ediyor. Meta’nın son zamanlarda gizlilik ve güvenlik ayarları üzerinde çalıştığı aşikar. Çünkü Meta’nın alt şirketi WhatsApp’ın son görülmenin gizliliğinde düzenlemeye gittiğini biliyoruz. Benzer şekilde Instagram ve Facebook’ta da güncellemeler olacak.

FACEBOOK GÖNDERİSİ İÇİN GELECEK

Uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi’nin ortaya çıkardığı bilgilere göre, Facebook ile bağlantılı Instagram hesaplarına yeni bir gizlilik ayarı gelecek. Bir gönderiyi Facebook’ta da paylaşmadan hemen önce platform, gönderiyi kimlerin görebileceğini soracak.

Paluzzi’nin ekran görüntüleri ile duyurduğu özellik şimdiye kadar yoktu. Kullanıcılar, Instagram’da paylaştıkları bir gönderiyi Facebook’ta paylaşacakları zaman gizlilik seçeneği doğrudan sunulmuyordu. Söz konusu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor.

BOOMERANG DEĞİŞİYOR

Alessandro Paluzzi, Instagram’ın bir diğer yeni özelliğini daha çıkardı. 2022’de piyasaya sürülmesi beklenen özellik, galerideki bir videonun Boomerang’a dönüştürülmesine yönelik. Yani artık Instagram’a Boomerang içeriği yüklemek için tek seçenek uygulamanın kamerasını kullanmak değil. Mevcut bir videonun istenilen kısmından Boomerang olabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.