Hava Durumu

Elon Musk döneminde Twitter'dan ilk güzel haber!

Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra güzel bir haberine hasret kaldığımız Twitter, sonunda oldukça önemli bir güncelleme ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2022 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2022 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Elon Musk döneminde Twitter'dan ilk güzel haber!

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması, sosyal medya gündeminin zirvesindeki yerini korumaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda işten çıkarmalar ve Twitter Blue aboneliği gibi konularla gündeme gelen ünlü sosyal medya platformunun, kendi alanına ilişkin neredeyse hiçbir söylemde bulunmaması, platformun kullanıcılarının canını iyiden iyiye sıkmaya başlamıştı. Neyse ki Elon Musk’ın aklına Twitter’a güzel bir yenilik katma fikri geldi de, bu yoğun gündem arasında şirket yeniden kendi işiyle alakalı bir açıklama yapabildi!

Bizzat Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre, yakın zamanda karakter sınırlamasıyla ilgili sorun tamamen ortadan kaldırılacak. Bir tür makale özelliği olarak nitelendirilen yeni özellik sonrasında kullanıcılar, çok daha uzun metinleri tek seferde paylaşabilecekler. Bu sayede “bilgisel” denilen türden paylaşımların, 20-30 hatta bazen yüzlerce tweet uzunluğunda olmasının da önüne geçilmiş olunacak.

Elon Musk döneminde Twitter'dan ilk güzel haber!

Tabi burada akıllara iki soru geliyor. Birincisi yeni düzenleme sonrası karakter sınırlaması genişletilerek örneğin 1.500 veya 2.000 karakter gibi daha yüksek bir hacme mi ulaşacak yoksa tamamen ortadan kalkarak “Devamını Oku” şeklinde bir buton sayesinde binlerce karakterden oluşan bilgisellerinin paylaşılmasına müsaade mi edilecek?

İkinci soru ise bu özellikten kimler faydalanabilecek? Kimi kaynaklardan gelen iddialara göre, Elon Musk’ın bu özelliği yalnızca Twitter Blue kullanıcılarının beğenisine sunmak istediği ve böylece aylık abonelik sistemine olan talebi arttırmaya çalışacağı iddia ediliyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konuya ilişkin ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.