Hava Durumu

Steve Clarke'tan Milli maç sonrası açıklamalar

İskoçya Teknik Direktörü Steve Clarke, Türkiye ile oynanan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi deplasmanı bilerek seçtiklerini belirterek “Oyuncularıma zorlu deplasmanı deneyimlemesini istedim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Steve Clarke'tan Milli maç sonrası açıklamalar

A Milli Futbol Takımı’na Diyarbakır’da 2-1 mağlup olan İskoçya’da Teknik Direktör Steve Clarke basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zorlu bir atmosferde maça çıktıklarını vurgulayan Clarke, “Türk takımı maça gayet iyi başladı. Bizleri baskı altına aldılar. Sonrasında duran toptan bir gol yedik. Dolayısıyla Türkiye’nin iyi oynadığını söyleyebiliriz. Ara ara kendimizi gösterdiğimiz, iyi performans sergilediğimiz anlar vardı” ifadelerini kullandı.
İkinci yarı maçı döndürebilecekleri duruma gelindiği de hatırlatılan soruya yanıt veren İskoç teknik adam, “İsteğimiz böyle zorlu bir atmosferde güçlü bir rakibe karşı oynamaktı. Mart ayında başlayacak Avrupa Şampiyonası elemelerinden önce o yüzden Türkiye’de ve deplasmanda oynamayı seçmiştik. Çünkü elemelerde de yine güçlü rakiplere karşı zorlu deplasmanlara gideceğiz. Oyuncularımın özellikle bunu deneyimlemesini istedim. Kontraataktan gol yedikten sonra işler bizim için daha da zorlaştı. Sonrasında elimizden geleni yaptık ancak skoru dengelemeyi beceremedik. Sonrasında oyuncu değişiklikleriyle istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Hem biz hem de Türkiye’nin Dünya Kupası’na katılmadığı için hayal kırıklığı yaşadığını, çok üzgün olduğunu biliyorum” sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.