Hava Durumu

Aslan tek taşla iki kuş vuracak!

Sol bek ve stoper takviyesi yapma kararı alan sarı kırmızılı yönetim, tek hamle ile 2 bölgedeki açığı kapatmayı amaçlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aslan tek taşla iki kuş vuracak!

G.Saray’da transfer gündemine sürpriz bir isim geldi.

Teknik direktör Okan Buruk’un talebi doğrultusunda sol bek ve stoper takviyesi yapma kararı alan sarı kırmızılı yönetim, tek hamle ile 2 bölgedeki açığı kapatma hedefinde.

İtalya’nın Sassuolo Kulübü’nde forma giyen Mert Müldür’ün her iki mevkide oynayabilmesini dikkate alan Galatasaray, milli futbolcuyu kadrosuna katarak bir taşla iki kuş vurmayı istiyor.

Uzun süren sakatlıklarının da etkisiyle bu sezon Serie A ve İtalya Kupası’nda 1’er maç oynayabilen Mert Müldür’ün bonservisi için 5 milyon Euro’luk bir teklif sunulacak.

Sassuolo, aynı zamanda sağ bek de oynayabilen 23 yaşındaki futbolcuyu 2019 yılında 4.7 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Mert’in transferi için bu hafta içinde Sassuolo yöneticileriyle masaya oturulması planlanıyor.

STOPER ARAYIŞI SÜRÜYOR

Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sarı kırmızılılar takımın Danimarkalı oyuncusu Nelsson'a gelen tekliflerin ardından stoperde alternatif isimlere yöneldi. Cimbom bu anlamda aradığı oyuncuyu İtalya'da buldu.

Ara ransfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, fırsat transferi kollarken Omar Colley de listeye dahil oldu.

Son dönemde Victor Nelsson'a gelen teklifler nedeniyle arayışlarına hız veren Galatasaray'ın, bu doğrultuda Sampdoria forması giyen Omar Colley ile ilgilendiği öne sürüldü.

Teknik direktör Okan Buruk'un da 30 yaşındaki Gambiyalı futbolcu için olumlu rapor verdiği ve bunun üzerine çalışmaların başladığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.