Hava Durumu

Merkezinde Zafer Partisi'nin olduğu yeni bir ittifak kuruluyor iddiası

Türkiye 2023 Haziran ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanırken, MAK Araştırma Şirketi'nin sahibi Mehmet Ali Kulat'tan siyaset kulislerini hareketlendiren yeni bir ittifak iddiası geldi. Kulat, son zamanlarda düzensiz göçe dikkat çeken politikalar yürüten Zafer Partisi'nin merkezinde olduğu yeni bir ittifakın yolda olduğunu ve şimdilik 5 partinin bu yeni ittifakın içinde bulunduğunu iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Merkezinde Zafer Partisi'nin olduğu yeni bir ittifak kuruluyor iddiası

Ankara kulislerini karıştıran yeni ittifak iddiası geldi. MAK Araştırma Şirketi'nin sahibi Mehmet Ali Kulat, yeni bir ittifak kurulacağını ve merkezinde Zafer Partisi'nin olacağını duyurdu.

Siyaset Kulislerini Hareketlendiren İddia

Altılı masa seçime yönelik çalışmalarını sürdürürken AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı da son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığını açıkladı. Türkiye'deki seçim tahminleri bu iki ittifak arasında kurulurken MAK Araştırma Şirketi'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üçüncü bir cepheye işaret etti.

"Yeni İttifakta Şimdilik 5 Parti Var"

Yeni bir ittifakın kurulduğunu öne süren Kulat, söz konusu ittifakın merkezinde son dönemde mültecilerle ilgili hamleleriyle büyük tartışma yaratan Zafer Partisi'nin olacağını yazarken, yeni ittifaka şimdilik 5 partinin katıldığını iddia etti. Mehmet Ali Kulat'ın attığı tweet şu şekilde;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.