Hava Durumu

Gazeteci İsmail Saymaz'dan muhalefete Bursa uyarısı

Türkiye genel seçimlere hazırlanırken araştırma şirketleri de anketlerini yoğunlaştırdı. Son olarak ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket ile ilgili konuşan gazeteci İsmail Saymaz, AK Parti'nin Bursa dahil açıklanan diğer illerde de hala birinci parti olduğunu ifade ederek, ''Erken ve kolay zafer sarhoşluğuyla ayakları yerden kesilen muhalifler için umarım uyarıcı olur'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2022 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Gazeteci İsmail Saymaz'dan muhalefete Bursa uyarısı

Türkiye 2023 genel seçimlerine hazırlanıyor. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı partileri şimdiden seçim çalışmalarına başladı. 6'lı masa olarak adlandırılan Cumhur İttifakı toplantılarına devam ederken, AK Parti ve MHP'nin yer aldığı Cumhur İttifakı da seçim manifestosunu açıklamaya hazırlanıyor.

Diğer yandan araştırma şirketleri de seçim anketlerini yapmaya başladı. Öyle ki ORC Araştırma Şirketi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan anketin sonuçları bugün açıklandı. Bursa, İstanbul, Ankara, Trabzon ve Kocaeli gibi illerde yapılan anketin sonuçlarında birinci parti 5 ilde de AK Parti oldu

Fakat ittifak bazında bakıldığında tüm şehirlerde Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'na üstlünlüğü göze çarpıyor.

GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ'DAN MUHALAEFE UYARI

İsmail Saymaz yaptığı açıklamada, ''ORC'nin dünkü verilerine göre AK Parti İstanbulAnkara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon'da en az yüzle 30 oyla birinci parti. Ki ORC, bügünlerde muhalif bir kuruluş sayılabilir. Erken ve kolay zafer sarhoşluğuyla ayakları yerden kesilen muhalifler için umarım uyarıcı olur'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.