Hava Durumu

Libyalı miniki Malk Türkiye'de şifa buldu

Libyalı Alshareef ailesinin 5 yaşındaki kızları Malk Alhadi Mohamed Alshareef, ayrık omurga hastalığından, Türkiye'deki tedaviyle kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Libyalı miniki Malk Türkiye'de şifa buldu

Libyalı Alshareef ailesinin 5 yaşındaki kızları Malk Alhadi Mohamed Alshareef, ayrık omurga hastalığı nedeniyle yoğun idrar kaçırma ve kabızlık problemleri yaşıyordu. Ülkelerinde birçok tedavi yöntemini deneyen Alshareef ailesi son olarak tedavi için Türkiye'ye geldi. 2 aylık sürecin ardından 5 yaşındaki Malk'a mesane pili takılarak tedavisi tamamlandı.   
 
  Libyalı Alshareef ailesinin 5 yaşındaki kızları Malk Alhadi Mohamed Alshareef, doğduğu günden beri muzdarip olduğu ayrık omurga hastalığı nedeniyle yoğun idrar kaçırma ve kabızlık problemleri yaşıyordu. Ülkelerinde birçok tedavi yöntemini deneyen ve zor günler geçiren Alshareef ailesi sosyal medya üzerinden Medipol Mega Üniversite Hastanesi Üroloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Vahit Güzelburç’a ulaştı. Bu yılın Ekim ayında İstanbul’a gelen Malk, 2 aylık tedavinin ardından Türkiye'nin en küçük yaşta mesane pili takılan sakral nöromodülasyon uygulanan çocuk hastası oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.