Hava Durumu

Yeşilçam yıldızı Serpil Çakmaklı son halini paylaştı! Gündem oldu

Yeşilçam'ın güzel kadınları arasında yerini alan Serpil Çakmaklı, bir dönemin en popüler isimleri arasında yerini alıyordu. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Serpil Çakmaklı, memleketi Eskişehir'i ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. Çakmaklı'nın fotoğrafına yaptığı photoshop ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Çakmaklı'ya "Yıllara meydan okuyor" ve "Yıllara kafa tutmuş" gibi yorumlar yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yeşilçam yıldızı Serpil Çakmaklı son halini paylaştı! Gündem oldu

Birçok Yeşilçam filminde rol almış olan Serpil Çakmaklı, dönemin en güzel kadınları arasında yerini alıyordu. Şimdilerde magazin ve ekranlardan uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Serpil Çakmaklı, son hali ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

SERPİL ÇAKMAKLI PHOTOSHOPLU HALİNİ YAYINLADI

Ünlü oyuncu Çakmaklı, memleketi olan Eskişehir'i ziyaret etti. Çekildiği fotoğrafları photoshoplu haliyle sosyal medya hesabından yayınlayan 60 yaşındaki Çakmaklı, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Sosyal medya kullanıcıları Çakmaklı'nın paylaşımına "Yıllara meydan okuyor" ve "Yıllara kafa tutmuş" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Serpil Çakmaklı'nın o paylaşımı;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.