Hava Durumu

Sinan Akçıl’dan Demet Akalın’a destek

Demet Akalın’ın, Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Kendisine yönelik tepkilerin ardından sessizliğini bozan ünlü şarkıcı, mekan işletmecisinin açıklamasını yayınlamıştı. Akalın’a yakınlığıyla bililinen meslektaşı Sinan Akçıl, sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sinan Akçıl’dan Demet Akalın’a destek

Her yaptığıyla gündem olan Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği “Resmen elma suyu vermişsin bana” diyerek, garsonun başından aşağı döktü. Bu görüntüler kısa sürede gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1’deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan popçu, “İlk sahnede ödeşeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TAMAMEN ESPRİ AMAÇLI YILLARDIR YAPILIYOR”

Çok konuşulan olayın yaşandığı Bodrum’daki mekanın işletmecisi, sosyal medyada bir açıklama yayınladı. Demet Akalın da bu mesajı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

“Yıllardır içinde bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen Demet Akalın ile birlikte yaşadığımız durum tamamen esprili amaçlı durumdur… Linç girişimini doğru bulmuyorum.”

“ECRİN ÇOK YETENEKLİ” 

Şarkıcı Sinan Akçıl ve Ecrin Su Çoban, önceki gün Akçıl’ın Beykoz’da yeni yaptırdığı stüdyosunda ‘Masal Şatosu 2’ filmi için düet bir şarkıya imza attı. “Yeni bir star doğuyor” diyen şarkıcı, “Ecrin çok yetenekli” ifadelerini kullandı.

“ŞARKI YAZIP HEDİYE EDECEĞİM”

18 yaşına geldiğinde Ecrin Su Çoban’a şarkı vermek istediğini belirten Sinan Akçıl, “Beni her bayramda arıyor, harçlık vermiyorum ama daha pahalı bir hediye vereceğim, şarkı yazıp ona hediye edeceğim” dedi.

“DEMET ESPRİSİNE YAPMIŞTIR”

Geçtiğimiz hafta sahne aldığı mekanda getirilen alkollü içeceği beğenmeyerek garsonun başından aşağı döken Demet Akalın hakkındaki sorulara yanıt veren şarkıcı, “Demet’in kişiliğini ve karakterini ben biliyorum. O kadar çok iyiliği dokunduğu insan var ki, böyle bir şeyi kötü düşünerek yapmamıştır, esprisine yaptığını düşünüyorum” sözleriyle meslektaşına destek verdi.

‘AŞK’ SORUSUNA GÜLDÜREN CEVAP

Oyuncu Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl’ın 15 ay süren ikinci evliliği, geçtiğimiz aylarda noktalanmıştı. Ayrılığın ardından aşk hayatı ile ilgili “Hayatınızda birisi var mı?” sorusuna yanıt veren Akçıl, “Bakıyoruz” diyerek kahkaha attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.