Hava Durumu

Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası flaş açıklamalarda bulundu

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşiköy'de bir balıkçıda silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Söylemezsem Olmaz sunucusu Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası flaş açıklamalarda bulundu

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022'de İstanbul Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında 00.30 sıralarında silahlı saldırıya uğradı ve kimliği belirsiz kişiler tarafından 7 el ateş açıldığı aktarıldı. Olay yerinde ilk müdahale yapıldı ancak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Olay sonrası soruşturma başlatıldı. 

BİLİNMEYENLERİ ANLATTI

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yakın dostu Seren Serengil, canlı yayında ikilinin nikahıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

"ÖLSEM BİLE GAM YEMEM" DEDİ

Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında "Bana göre sevdiği kadını zor durumda bıraktığı için, evlilik düşünmese de onu bu kadar üzüntüsünü ona bu mutluluğu yaşatarak bunu bir borç bildi. Yapması gerekeni yaptı" dedi.

Seren Serengil açıklamasının devamında ise "O gün bana ilk defa kendimi çok iyi hissediyorum dedi. Ölsem de gam yemem dedi. Hiç unutmayacağım. Çok sevdi. Ben o sebeple hep yanlarında durdum" itirafında bulundu.

"BODRUM'A YERLEŞMEYİ PLANLIYORLARDI"

Canlı yayında zor anlar yaşayan Seren Serengil "Bodrum'a yerleşmeyi planlıyorlardı. Sakin bir hayat planlarken... O kadar da temiz biriydi. İyi bir insandı. Eski eşine de sabır diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.