Hava Durumu

İngiltere'ye gidiyorlar: Ama balkona çıkmaları yasak

İngiliz kraliyet ailesinin en olaylı üyeleri Prens Harry ile Meghan Markle ile ilgili olarak epeydir merak konusu olan bir durum yapılan açıklamayla açıklığa kavuştu. Harry ile Meghan Markle, çocukları Archie ve Lilibet'i de alıp Londra'ya gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İngiltere'ye gidiyorlar: Ama balkona çıkmaları yasak

Geçen ay Kraliçe 2. Elizabeth'e gayri resmi bir ziyarette bulunan Harry ile Meghan oradan da Invictus Games için Hollanda'ya geçmişti. Son gelen haber ise çiftin, iki çocuklarıyla birlikte Kraliçe'nin tahta çıkışının 70'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek kutlamalar nedeniyle Londra'ya gideceği yönünde.

2020 yılında aileden ayrılan ve ABD California'ya yerleşen Prens Harry ile Meghan Markle, çocuklarıyla birlikte Platin Jubile kutlamaları için Londra'ya gideceklerini sözcüleri aracılığıyla doğruladı.

CNN International'a bir açıklama yapan sözcü "çiftin haziran ayında çocuklarıyla birlikte Platin Jubile kutlamalarına katılmaktan büyük bir heyecan ve memnuniyet duyduğunu" belirtti. Böylece Kraliçe 2. Elizabeth, torunu Harry'nin, küçük kızı Lilibet'i ilk kez görmüş olacak. Bu arada Harry ve Meghan'ın kızları için seçtiği bu ismin, kocası Prens Philip tarafından Kraliçe Elizabeth için kullanıldığını da hatırlatalım. Bebeğin tam adı ise Lilibet Diana. Yani çift kızlarına isim verirken hem babaanne Diana'ya hem de büyük babaanne Elizabeth'e bir saygı gösterisinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.