Hava Durumu

" Evlilik kısmet"

Yeni yılda Kıbrıs'ta sahne alan ve 2023'ü sevgilisi Samar Dadgar'ı öpücüklere boğarak kutlayan Özcan Deniz, evlilik sorularına yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
" Evlilik kısmet"

Yeni yılda Kıbrıs'ta sahne alan ve 2023'ü sevgilisi Samar Dadgar'ı öpücüklere boğarak kutlayan Özcan Deniz, evlilik sorularına yanıt verdiABONE OL

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Özcan Deniz, Nişantaşı'ndaki bir mağazanın çıkışında objektiflere yansıdı. 

2023'ü sahnelere ayırdığını ifade eden Deniz, setlerden uzak kalacağı dönemi ise senaryo ve hikâye yazarak değerlendireceğini söyleyerek "Sahne kıyafetleri için bugün alışveriş yaptım. Yeni yıla iyi başladık gayet iyi gidiyor. Sanıyorum 2023'ü sahnelere ayırdım" dedi.

Özcan Deniz, gazetecilerin "Oyunculuğu askıya mı aldınız?" şeklindeki sorusuna "Bir şeyler biriktiriyorum, yazıp çiziyorum. İki tane güzel iş var bakalım ne olacak?" yanıtını verdi.

"SİNEMA KENDİNİ BULAMAYACAK GİBİ DURUYOR"

Deniz, pandemi sonrası sinemanın geleceğini ise şu sözlerle değerlendirdi:

Sinema eylüle ya da ekime kadar kendini bulamayacak gibi duruyor, bulsa da eskisi gibi olmayacak o tarihten sonra ne olduğunu anlayacağız.

"EVLİLİK KISMET"

Öte yandan yeni yılda Kıbrıs'ta sahne alan ve 2023'ü sevgilisi Samar Dadgar'ı öpücüklere boğarak kutlayan Özcan Deniz, evlilik sorularını ise "Kısmet" diyerek geçiştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.