Hava Durumu

'Benim neyimden nefret ediyorlar?'

'Stranger Things' dizisi ile şöhrete kavuşan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, nefret edilen biri olma duygusuyla nasıl mücadele ettiğini anlattı. 18 yaşındaki aktris "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor. Dolayısıyla 'Benim neyimden nefret ediyorlar?' diyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2022 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2022 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
'Benim neyimden nefret ediyorlar?'

Hollywood'un geleceği parlak yıldızları arasında gösterilen oyuncu Millie Bobby Brown, spot ışıkları altında büyürken, kendi deyimiyle "henüz kendini keşfedememişken" nefret edilen biri olma duygusuyla nasıl mücadele ettiğinden bahsetti.

Allure Dergisi'ne konuşan 18 yaşındaki İngiliz oyuncu, yalnızlıkla mücadele ettiğini, çocukluk döneminde kendini hiçbir yere ait hissetmediğini söyledi.

"Onlar İçin Kim Olmam Lazım?"

Hep göz önünde olmakla nasıl başa çıktığı sorusu üzerine Brown, "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor. Dolayısıyla 'Benim neyimden nefret ediyorlar?' diyorsunuz." yanıtını verdi.

Belli bir şekilde davranmaya çalıştığında sık sık tepki gördüğünü ama sonra başka biri olmaya çalıştığını söyleyen Millie Bobby Brown, "O başkaları da bundan nefret ediyor." dedi. Genç yıldız, "O zaman içinize kapanmaya başlıyorsunuz, çünkü 'Ben kimim ki? Onlar için kim olmam lazım?' diyorsunuz. Sonra daha fazla büyüdüm, ailem ve arkadaşlarım gerçekten yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

"Büyürken her zaman farklı hissettiğini" söyleyen Brown, "Farklı olmaktan zevk aldım, çünkü her zaman kendi kimliğimle ve kim olduğumu bilmekle mücadele ettim." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.