Hava Durumu

Bakkal Arctic Monkeys'i kovdu!

İngiliz rock grubu Arctic Monkeys, İstanbul'da verdikleri konserin ardından Beyoğlu'ndaki bir mekanda eğlendi. Daha sonra mekanın yanındaki bakkalın önüne içtikleri alkollerin şişesini koyup sohbet eden grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O'malley, esnafı kızdırdı. Bakkal ile Cook ve O'malley arasında çıkan tartışmanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2022 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2022 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bakkal Arctic Monkeys'i kovdu!

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Arctic Monkeys, 9 ve 10 Ağustos'ta İstanbul'da dinleyicileriyle bir araya geldi. Konser sonrası İstanbul'da bir süre daha kalan müzisyen grup, geçtiğimiz akşam ilginç bir olay yaşadı.

tv100'ün haberine göre; Beyoğlu'na giden grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O'malley, oradaki bir bakkalın önüne alkol şişelerini koyup bir süre sohbet edince ortalık karıştı.

Tepki gösteren bakkalın sahibi, önce şişeleri alıp çöpe fırlattı ardından da müzisyenlerin cevap vermesi üzerine İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

Grup üyelerini bakkalın önünden kovan sinirli esnaf, çevreden "Onlar dünyaca ünlü şarkıcılar!" diyenlere de "Fark etmez!" yanıtını verdi.

Bakkalın önünden kovulmalarıyla büyük şaşkınlık yaşayan Cook ve O'malley, daha sonra civardaki bir mekanda girdi, ardından da çıkıp İstiklal Caddesi'nin kalabalığına karıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.