Hava Durumu

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e milyonlarca dolarlık dava

Amerikalı oyuncu Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı devam ediyor. Jolie, eski eşi Pitt'in Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele geçirmek için kendisine 'sus payı' verdiğini öne sürerek milyonlarca dolarlık dava açtı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2022 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Angelina Jolie'den Brad Pitt'e milyonlarca dolarlık dava

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Jolie’nin kurduğu şirket, ABD’li oyuncuya 250 milyon dolarlık dava açtı.

'ÖÇ ALMAK İSTEDİ' İDDİASI

Page Six’in haberine göre, dava nedeni olarak Pitt ve ekibinin Fransız şaraphanesini ele geçirmek için birtakım işler çevirdiği öne sürüldü. Ayrıca, Pitt’in boşanma ve velayet davasından dolayı Jolie’den öç almak istediği ve Jolie’nin şaraphane yatırımından tek kuruş kazanmamasından emin olmak istediği belirtildi.

SUS PAYI VERDİ

Pitt’in eski eşi Jolie’ye ‘sus payı’ verdiği ve evliliklerinin bitmesine sebep olan koşullar konusunda sessiz kalması istediği belirtildi.

Dava belgelerinde, 2008 yılında Miraval Şatosunu satın alan çiftin, şaraphaneyi geliştirmek için milyonlarda dolar harcadığı bilgisi bulunuyor.

Paylaşılan bilgilere göre, çift şaraphanenin hisselerini yarı yarıya bölüşmüştü ancak Jolie’nin finansal kaynaklarının çoğunun şaraphaneye bağlı olduğu belirtildi.

Boşanmanın ardından Pitt ve ortaklarının şaraphaneden elde edilen geliri ‘boş projelerde’ harcadığı öne sürüldü.

TALEBİ REDDEDİLDİ

Eski eşi Jolie’nin bir zamanlar ortağı olduğu Miraval Şatosu şaraphanesi’ndeki hisselerini Rus bir iş adamına sattığını ve kendisine zarar vermek istediğini iddia eden Brad Pitt'in talebi mahkeme tarafından reddedilmişti.

ZARAR VERMEK İÇİN SATTI İDDİASI

Jolie’nin Pitt’e ‘zarar vermek’ için bu satışı ‘bir yabancıya’ gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

Jolie ve Pitt’in 2008 yılında satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu, aynı zamanda çiftin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor. Pitt’in, dünyanın en saygın şarap üreticilerinin rehberliğinde bu şaraphaneyi yönettiği biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.