Hava Durumu

Altın Küre Ödülleri'nde Covid-19'a yakalandılar!

Bu yıl 80'incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. Emmy Ödüllü komedyen Jerrod Carmichael'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede çok sayıda ünlünün Covid-19 testi pozitif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Altın Küre Ödülleri'nde Covid-19'a yakalandılar!

Geçtiğimiz yıl kırmızı halı ve ünlülerin katılımı olmadan, seyircisiz ve medyasız bir törenle gerçekleşen Altın Küre Ödülleri, bu sene geçmiş yılları aratmayan bir törenle sahiplerini buldu.

Oscar’ın habercisi olarak görülen gecede çok sayıda ünlünün Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.

BBC'nin haberine göre, aralarında Colin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis ve Michelle Pfeiffer'ın olduğu birçok ünlü isim, ödül töreninden günler sonra Covid-19 testlerinin pozitif olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulan Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nde (Critics Choice Awards) davetlilere Covid-19 testi zorunluğu getirilmişti.

Törene katılamayan ünlülerden Michelle Pfeiffer sosyal medya paylaşımında, "Bugün Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'ni kaçırdığım için çok üzgünüm. Evet, Covid" ifadesini kullandı.

Pfeiffer'ın, usta oyuncu Jeff Bridges'a Yaşam Boyu Başarı ödülünü vermesi planlanıyordu ancak Pfeiffer yerine ödülü John Goodman verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.