Hava Durumu

Aleyna Tilki'nin doktorundan dikkat çeken açıklama

Aleyna Tilki, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme geliyor. Ses tellerinde sıkıntılar yaşayan ve bir süredir sahnelerden uzak olan Aleyna Tilki’nin doktorundan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Aleyna Tilki'nin doktorundan dikkat çeken açıklama

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflar ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şimdi de sağlık sorunları ile adından söz ettirdi.

Bir süredir ses tellerinden dolayı sorun yaşayan Aleyna Tilki, konser maratonuna ara vermek durumunda kaldı.

Sahnelerden uzak duran, zamanının çoğunu ailesi ve arkadaşları ile geçiren genç popçu Tilki, hakkında ortaya atılan iddialar deprem etkisi yarattı.

Aleyna Tilki, hakkında "Ameliyat olabilir... Ses teli felç oldu" gibi haberler gündeme geldi. Aleyna Tilki’nin doktoru konuya ilişkin bir video yayınlayarak tedavi sürecinin devam ettiğini belirtti.

Aleyna Tilki’nin doktoru şu ifadeleri kullandı, “Ses terapilerimize devam ediyoruz. Şarkı söylemek daha doğrusu profesyonel ses icrası iki boyutu olan bir iş ve birinci boyutu tabi ki sanatsal yetenekler ve müzik bilgisi. İkinci boyutu ise spor.

Siz sahnede performans gerçekleştiriyorsanız bunun sportif kısmı da var. Örneği profesyonel bir futbolcunun hayatı boyunca karışılacağı sakatlıklar olabilir.

Bu futbolcular uygun tedaviyle tekrar sahaya dönüyorlar. Bizde Aleyna Hanım ile tedavimizi gerçekleştirdikten sonra daha güçlü bir şekilde sahnelere döneceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.