Hava Durumu

Bestekar Amir Ateş, Malatya’da sevenleriyle hasret giderdi

Türk müziğinin sevilen ismi Bestekar Amir Ateş, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Amir Ateş Besteleri Konserinde Malatyalılarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bestekar Amir Ateş, Malatya’da sevenleriyle hasret giderdi

Türk müziğinin sevilen ismi Bestekar Amir Ateş, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Amir Ateş Besteleri Konserinde Malatyalılarla buluştu. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği konserde müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatan Ateş, konserde unutamadığı hatıralarını da dinleyicilerle paylaştı.   


  Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel konser programının konuğu Türk Sanat Müziği’nin dev isimlerinden Amir Ateş oldu. Türk müziğinin sevilen ismi Ateş, Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser programında, Malatyalılarla bir araya geldi. Müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatan Ateş, konserde hayatı boyunca hem yetişme çağında hem de sanat dünyasında yaşadığı ve unutamadığı ilginç hatıralarını da dinleyicilerle paylaştı. 


  Şefliğini Mehmet Zeki Giray’ın yaptığı konserde duygusal anlar yaşanırken, Malatya Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu da birbirinden güzel eserleri katılımcılar için seslendirdi. Kültür sanat dünyasının yanı sıra çok sayıda müzikseverin katıldığı konserde sevilen eserlerini Malatyalılar için seslendiren Ateş, konser programını tertip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e gönülden teşekkürlerini iletti. 

YOĞUN KATILIM


  Düzenlenen konser programına, Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çolak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.