Hava Durumu

Şehidimiz var!

Eren Kış-6 Operasyonu kapsamında Tunceli Ovacık kırsalında bir asker şehit oldu! Operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2021 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2021 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şehidimiz var!

Tunceli'de bir asker şehit...

Eren Kış-6 Operasyonu kapsamında Tunceli Ovacık kırsalında bir asker şehit oldu. Operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Kış-6 Operasyonu kapsamında Tunceli Ovacık kırsalında 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini, bir jandarma personelinin şehit olduğunu bildirdi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonu'nda, Tunceli Ovacık kırsalında bir mağaraya gerçekleştirilen operasyonda biri teslim, 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini, sıkıştırılan teröristlere operasyonun devam ettiğini kaydetti.

Soylu, paylaşımda, "Operasyonun ilk aşamasında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir kahraman jandarmamız; yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Jandarma Teşkilatı'mıza başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.