Hava Durumu

Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda aşka geldi

17 yıl önce biten aşklarını yeniden tazeleyen Jennifer Lopez ile Ben Affleck ilk kez el ele kırmızı halıya çıktı, hayranları mest oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2021 22:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda aşka geldi

Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda aşka geldi.


JLo ve Affleck, bu akşam ödüllerin dağıtımıyla sona erecek olan 78'inci Venedik Film Festivali'nin konuğu oldu. Çift, Affleck'in önemli rollerini Matt Damon ve Jodie Cormer ile paylaştığı The Last Duel adlı filmin, festival kapsamındaki galasında kırmızı halıya çıktı. Bu aslında bir süredir birlikteliklerini saklamayan Lopez ile Affleck'in ilk kez el ele kırmızı halıya çıkışı.



Bir dönem "Bennifer" şimdi de "Bennifer 2.0" olarak anılan çift, kırmızı halıda da samimi görüntüler sergiledi. Georges Hobeika imzalı beyaz bir tuvalet giyen Jennifer Lopez, saçlarını açık bırakıp her zamanki sade makyajını uyguladı. Taşlarla süslü derin göğüs dekoltesi ve yırtmacıyla dikkat çeken 52 yaşındaki Lopez'in, yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmadı gece boyu.



Hayranları da onun bu formda ve neşeli görüntüsünden memnun oldu. Birçok kişi Lopez'i ilk kez bu kadar içten ve samimi bir şekilde gülerken gördüğünü ve bunun da onu olduğundan daha genç gösterdiğini ileri savundu.


49 yaşındaki Ben Affleck ile Jennifer Lopez, kırmızı halıda samimi görüntüler sergiledi. Birbirlerine neşeli bakışlar atan, sarılan, zaman zaman da öpüşen çift, böylece bütün dünyanın beklediği o kırmızı halı görüntülerini de vermiş oldu. Lopez ve Affleck, kırmızı halıda uzun süre poz verdikten sonra filmi izlemek üzere salona geçti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.