Hava Durumu

Erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü

Sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a Türkiye saatiyle 18.40'tan bu yana dünya genelinde yaşanan erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü. Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saatte 6.7 milyar dolar eridi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2021 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2021 02:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü

Nihayet erişim sorunu çözüldü

3 milyardan fazla kullanıcısı olan sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a Türkiye saatiyle 18.40'tan bu yana dünya genelinde erişim sorunları yaşandı. Facebook ve Instagram'daki erişim sorunu 6 saat sonra çözüldü. Yaşanan kesintiler nedeniyle Mark Zuckerberg'in kişisel serveti 3 saatte 6.7 milyar dolar eridi.

Sosyal medya platformları WhatsApp, Instagram ve Facebook'a dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. Instagram ve Facebook'taki erişim sorunu 6 saatte çözülebildi. Ardından WhatsApp'taki sorun da çözüldü.

Facebook çevrimdışı olduğu süre boyunca 60 milyon dolardan fazla gelir kaybetti. Şirketin CEO'su Mark Zuckerberg, birkaç saat içinde neredeyse 7 milyar dolar zarara uğradı.

Facebook, Instagram ve WhatsApp üzerinde yaşanan erişim sorununun şirketin alan adı sunucularını etkileyen bir değişiklik yapmasından kaynaklandığı iddia edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.