Hava Durumu

Ebru Şahin ve Cedi Osman cephesinde bomba gelişme

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin, nişanlısı Cedi Osman'la evlilik kararı aldı. Çift, aileleri ve yakın arkadaşlarından oluşan yaklaşık 250 kişinin katılacağı bir nikahla dünya evine girecek. Ünlü çiftin düğün planı ve nerede yaşayacakları belli oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2021 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2021 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ebru Şahin ve Cedi Osman cephesinde bomba gelişme

Oyuncu Ebru Şahin, nişanlısı Cedi Osman'la evlilik kararı aldı. Çift, aileleri ve yakın arkadaşlarından oluşan yaklaşık 250 kişinin katılacağı bir nikahla dünya evine girecek.

'Destan' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Ebru Şahin, evliler kervanına katılıyor. Güzel oyuncu, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman'la 1 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşımaya karar verdi.

ÖNÜMÜZDEKİ YAZ DÜĞÜN VAR

Çift, önümüzdeki yaz aylarında yaklaşık 250 kişinin katılacağı bir nikahla evlenmeyi planlıyor.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Ebru Şahin'in'in bir dediğini iki etmeyen Cedi Osman, yeni yuvaları için kesenin ağzını açtı. Oyuncu, Zekeriyaköy'de yaklaşık 6 milyon liraya ev alarak tadilata soktu.

EVİN DEKORASYONU EBRU'YA EMANET

3 katlı lüks villanın dekorasyonunu Ebru Şahin'in zevkine göre yeniden dizayn ettiren Osman, yaklaşık 350 bin lirayı gözden çıkardı. (Güneş)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.