Hava Durumu

Bergüzar Korel: "Çocuklarınıza Squid Game'i izletmeyin!"

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocukların, dünyanın gündemine oturan Squid Game'i izlemesine tepki gösterdi: "Aklı başında ebeveyn nasıl izin verir?"

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2021 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bergüzar Korel: "Çocuklarınıza Squid Game'i izletmeyin!"

Bergüzar Korel: "Çocuklarınıza Squid Game'i izletmeyin!"

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çocukların, dünyanın gündemine oturan Squid Game'i izlemesine tepki gösterdi

Netflix'te yayınlanan "Squid Game" dizisi izlenme rekoru kırarken, sosyal medyada diziyle ilgili ciddi tepkiler yükseliyor. 

Çocuk oyunlarını cinayetlerle buluşturan Güney Kore dizisi Squid Game ile ilgili sosyal meda hesabından bar paylaşım yapan Bergüzar Korel, ebeveyn seslenerek çocuklarına bu diziyi izletmemelerini söyledi:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Squid Game izlemeyen çocuk yok. İki gün önce ilk kez açtık ve aklı başında bir ebeveynin çocuğuna bu diziyi nasıl izlemesine izin verdiğini anlamış değilim.

Bu dizi asla çocuklara uygun değildir. 'Ama bütün arkadaşlarım izliyor' diyebilir çocuğunuz, cevabı çok net 'bu dizi senin yaşına uygun değil, 18 yaşından küçüksün ve o yaşa gelene kadar bizim sorumluluğumuzdasın ama diğer evlerde olan kurallar bizim sorumluluğumuz dışında.

 Anne ve babalara sesleniyorum; rica ediyorum çocuklarınıza bu diziyi izletmeyin. Kanal bile +18 ve intihar uyarısı verirken buna nasıl görmezden geliyorsunuz?" 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.