Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan sert çıkış!

Acun Ilıcalı'dan Beşiktaşlı yöneticiye: Ben namusuma söz söyletmem

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2021 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Acun Ilıcalı'dan sert çıkış!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi. Ilıcalı canlı yayında isim vermeden Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar'a cevap verdi. Ilıcalı, "Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim! Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım" diye konuştu.

Acun Medya'nın sahibi ve Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı, memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi.

Ilıcalı, Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi adına pazartesi gününe ertelendiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı canlı yayında konuştu

"Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulundu"

"Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen hayatımda ilk defa Erzurum, Dominik, İstanbul arası böyle bir yayın yapıyorum. Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulundu."

"Namusuma söz söyletmem!"

"Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim! Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey vardı yoksa neler söylerdim. Kulüplerimizin her zaman bir olmasından, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.