Hava Durumu

Kurtulmuş: İsveç'te ortaya konulanlar hazin!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş “En son İsveç'te ortaya konulanlar gerçekten fevkalade hazindir. Demokrasi adına büyük ayıptır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kurtulmuş: İsveç'te ortaya konulanlar hazin!


  AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Bakırköy İncirli'deki İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde "Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi" kapanış toplantısına katıldı. 


  İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde "Esnaflar Dijitalleşiyor Projesi" kapanış toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş “ Gelişmekte olan E-ticaretin pandemi sırasında çarpan etkisinde çok güçlü bir küresel ticaret alanı haline geldiğini az önce tanıtımda gösterdiniz. Artık dünyanın en ücra köşesinde her hangi bir ürün üreten birisinin bunu rahatlıkla elektronik sistemler vasıtasıyla dünya pazarlarında pazarlayabilmesi ile yeni bir ticaret yönteminde ortaya çıkardı. Önümüzdeki dönem dünyada her alanda olduğu gibi ticarette, ekonomin diğer alanlarında olduğu gibi üretiminde de her alanda yeniliklere ortaya çıkacağı yeni rekabet bir dönem olacak” dedi. 

"Hiçbir dinin kutsalına hakaret etmek...” 


  Dinin kutsallığına laf söylemek demokratik ifade özgürlüğü  olmadığını vurgulayan Kurtulmuş, “En son İsveç'te ortaya konulanlar gerçekten fevkalade hazindir. Demokrasi adına büyük ayıptır. Şimdi ifade özgürlüklerinin bir parçasıdır falan filan diyorlar ya. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir dinin kutsalına hakaret etmek demokratik ifade özgürlüğü çerçevesinde değildir ve olmamalıdır. Kur'an-ı Kerim'in yakılması sadece bir yakılması değildir. Bu yangın bütün Avrupa'yı tutar. Bu yangın bütün dünyayı sarar. Onun için akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyoruz.

Neden Türkiye Konsolosluğu önünde?

Ayrıca şu soruyu da sormak lazım. Niçin böyle bir eylem Türkiye Büyükelçiliği'nin önünde yapıldı? Cevabı çok açıktır. Çünkü bu adamlar, yabancı düşmanları, göçmen düşmanları, İslam düşmanları ve Türkiye karşıtları; biliyorlar ki Türkiye Allah'ın izniyle öyle bir noktaya geldi iki milyarlık İslam aleminin öncüsüdür. Ve dünyadaki milyarlarca mazlum milletlerin sözcüsü olan bir ülke konumundadır.”  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.