Hava Durumu

Kahramanmaraş'ta kahve zincirine saldırıda 4 gözaltı!

Kahramanmaraş'ta bir kahve zincirinin şubesine pompalı tüfek ve taşla saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 2'si 18 yaşından küçük 4 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine saldırıda 4 gözaltı!

Kahramanmaraş'ta bir kahve zincirinin şubesine yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

Şazibey Mahallesi'nde bulunan Haydar Aliyev Bulvarı'ndaki alışveriş merkezinin zemin katındaki kahve zinciri şubesine, dün akşam saatlerinde, 1'i maskeli 4 kişi önce pompalı tüfekle ateş açtı, ardından da taşladı.

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada saldırganların kimliklerini tespit etti.

Adresleri belirlenen 4 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalanıp gözaltına alındı.

2'si 18 yaşından küçük olan 4 kişinin herhangi bir örgüt bağlantısı tespit edilemezken, 2'sinin yağma, gasp, kasten yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi 42 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Saldırganlarının sorgularında kahve zincirinin Gazze'de soykırım yapan İsrail'e destek olması nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.