Hava Durumu

Bakan Soylu'dan stok eksikliği iddialarına yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Tedarik zincirinde en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Güya bir gıda üründe eksiklik olacak diye sosyal medyada tahrik ederek, insanları marketlere dökmeye çalışarak Türkiye içerisinde bir şeyi geliştirmek istiyorlar." dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2022 20:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2022 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bakan Soylu'dan  stok eksikliği iddialarına yanıt

Ankara'da gerçekleştirilen “Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu 2. Olağanüstü Genel Kurulu”na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu.

Gıda ürünlerinde stok eksiklikleri olduğuna dair ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu aktaran Bakan Soylu şunları kaydetti: “Tedarik zincirinde en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Güya bir gıda üründe eksiklik olacak diye sosyal medyada tahrik ederek, insanları marketlere dökmeye çalışarak Türkiye içerisinde bir şeyi geliştirmek istiyorlar. Tarım Bakanımız açıklama yaptı. ‘Öyle bir eksikliğimiz söz konusu değil' dedi.

Şunu da ben İçişleri Bakanı olarak söylüyorum; kim kamu düzenini bozmaya çalışırsa, kim ülkemizin huzurunu kaçırmaya çalışırsa gereğini yerine getirmekten çekinmeyiz. Sosyal medya üzerinden bir takım siyasi manipülasyonlarla bu milletin ‘şu bitecek, bu bitecek' diye alışveriş merkezlerine, marketlere gitmesini, oradan hemen onu almasını tahrik edenlere yönelik gereğini yerine getiririz. Türkiye'nin bu konularda her hangi bir eksikliği söz konusu değildir. Arkadaşlarımız da sosyal medyada ve gerçekte bu manipülasyonları yapanlara gerekli tespitleri yapıp gerekli cezaları vermekten imtina etmezler. Kimseye milletimizin ve kamu düzeni bozdurmaya yönelik adımlar attırmayız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.