Hava Durumu

AK Parti Milletvekili Salih Cora’dan EYT açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 424 bin sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ve EYT ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2022 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2022 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti Milletvekili Salih Cora’dan EYT açıklaması

AK Parti Trabon Milletvekili Salih Cora, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı gündem dışı konuşmada EYT sorununun yakında çözüleceğini söyledi.

AK Parti’nin her dönem, her alanda milletin yanında yer aldığını belirten Cora, şöyle konuştu:

“Hükûmetlerimiz döneminde özellikle çalışma hayatında da beklentileri karşılamak adına birçok reformu ve düzenlemeyi hayata geçirdik.

Son olarak da Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı üzere, kamu ve yerel yönetimler bünyesinde çalışan sözleşmeli personelimizin 3+1 yıllık sözleşme şartını tamamlamaları durumunda memur kadrosuna geçebilmelerinin imkânını tanıdık. Bir sorun varsa onu çözecek olan AK PARTİ’dir.

Biz, kamu çalışanlarının da özlük haklarını ve çalışma şartlarını düzelterek yaşam standartlarını artırmaya, çalışma barışını korumaya devam ediyoruz. Şimdi yaptığımız düzenlemeyle 424 bin sözleşmeli personel kadrolu memur olma hakkına sahip olacaktır.

Sadece sözleşmeli personele kadro değil, emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızla ilgili de çalışmalarımız devam etmekte olup en yakın sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu önemli düzenleme için teşekkür ediyoruz.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.