Hava Durumu

Ağaçlarda kartpostallık görüntü hayran bıraktı!

Ardahan'da etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, kırağı tutan ağaçlar ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2024 16:04
Kaynak: İHA
Ağaçlarda kartpostallık görüntü hayran bıraktı!

Ardahan'da Her mevsim doğal güzellikleriyle ön plana çıkan kentte etkili olan soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklıklarının gece sıfırın altında 10.6 dereceye kadar düştüğü ağaç ve bitkilerin üzeri kırağı tuttu.

Ardahan kent merkezinde bulunan Milli egemenlik parkında bulunan ağaç ve bitkilerin kırağıyla bütünleşmesi, güzel görüntüler oluşturdu.Ardahan'da kışın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığını söyleyen Albayrak Kaya, ''Şu an sıcaklık eksi 14 derece. Oluşan kırağıyla ağaçlar beyazbüründü.

Ardahan'ın her mevsimi ayrı bir güzel ama kış Ardahan'a yakışıyor. Soğukla birlikte kırağı tutan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluşturdu. Havası soğuk, insanı sıcak şehrimize tatilcileri bekliyoruz. Çünkü kayak tesisleri, Çıldır gölü, özellikle kışla bütünleşen eşsiz doğasını görmelerini istiyoruz'' dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.