Hava Durumu

Nejat İşler Yeni Bir Hayat Kurdu

null

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Nejat İşler Yeni Bir Hayat Kurdu

Rahatsızlığının ardından Muğla’nın Bodrum İlçesine yerleşen ve Gümüşlükspor Yönetim Kurulunda yer alan sanatçı Nejat İşler, üniversitede oyunculuk dersleri vermeye başladığını açıkladı.

Üyelerle buluştu

Sanatçı Nejat İşler ile Gümüşlükspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek kulüp ve çalışmaları hakkında Başkan Kocadon'a bilgi verdi. Hedeflerinin Süper Amatör Lig'e çıkmak olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Üyeleri, başarılı sonuçlar alarak da bu hedefe doğru ilerlediklerini belirtti. Sanatçı Nejat İşler de takıma verdiği desteklerinden dolayı Başkan Kocadon'a teşekkür ederek Gümüşlükspor atkısı hediye etti.

Çok kızdı

Gümüşlüksporun koyu bir taraftarı olan ve yönetiminde görev alan Nejat İşler, Güllükspor - Gümüşlükspor maçı için deplasmana gitti. Milas’ın Güllük beldesine giden Gümüşlükspor taraftarları ve İşler 90 dakika boyunca hop oturup hop kalktı. İlk yarının son dakikalarında gelen bir golle skor 1-1 oldu. Bunun sevinci ile sporcuların soyunma odasına giden İşler, sporcuları motive etti. Nejat İşler, maçın ikinci yarısı tel örgülerin arkasından hakeme bağırdı, sporcuları azarladı. Her pozisyonda yerinde duramayan İşler, bir dakika bile oturmadı. Yedikleri ikinci golün ardından sinir krizi geçiren Nejat İşler’in sesi stadyumda yankılandı. Ardı ardına sigara yakan İşler, tel örgüleri yumrukladı. Takımının yenilgiye uğraması ile birlikte sinirlenen ünlü oyuncu ilk yarıda motive ettiği oyuncuların yanına bile uğramadan otomobiline binerek stattan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.