Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya'dan NATO Zirvesi dönüşünde soruları yanıtladı. Erdoğan, asgari ücrete ilişkin olarak hiçbir vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceğini ve şartlara göre ne yapılması gerekiyorsa onun yapılacağını söyledi. Erdoğan ayrıca "İnşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Milyonlarca çalışanın beklediği Asgari Ücret zammına ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların enflasyona karşı ezilmeyeceğinin sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi dönüşünde soruları yanıtladı.

"İnşallah Müjdeli Haberi Paylaşırız"

Asgari ücrete ilişkin beklentilerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız. Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme sözümüz, kararlığımız var. Şartlara göre ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.