Hava Durumu

Şam'da tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Suriye'de güvenlik güçleri tarafından bir çiftlikte büyük miktarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler, imha edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2025 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2025 12:17
Kaynak: İHA
Şam'da tonlarca uyuşturucu ele geçirildi

Suriye'de güvenlik güçleri başarılı bir çalışmaya imza attı.

Başkent Şam'ın batı kırsalında yer alan Yafour bölgesindeki bir çiftlikte ekiplerce, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

TONLARCA UYUŞTURUCU İMHA EDİLDİ

Güvenlik güçleri, aralarında 4 ton metamfetamin ve Beşar Esad döneminde yoğun olarak üretilen bir uyuşturucu olan Captagon üretiminde kullanılan 30 ton öncü kimyasalın bulunduğu maddeleri boş arazide istifleyerek ateşe verdi.

Ayrıca yakındaki el-Sabura kasabasında düzenlenen ayrı operasyonda bir depoda ele geçirilen paketlenmiş ve dağıtıma hazır binlerce tramadol hapı da yakılarak imha edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.