Hava Durumu

Türkoğlu: "Gökçeada Belediyesi'nden 5 yıllık kazancım 1763,44 liradır!"

İYİ Parti Bursa İl eski Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Gökçeada Belediyesi’nin bir aracının şirketimizden sigortalanması üzerinden, şahsım ve partimle ilgili olumsuz bir algı yaratılmak isteniyor" denilerek sigorta poliçesini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Türkoğlu: "Gökçeada Belediyesi'nden 5 yıllık kazancım 1763,44 liradır!"

İYİ Parti Bursa İl eski Başkanı Selçuk Türkoğlu, Gökçeada Belediyesi'nde yaşanan son olaylar üzerinden kendisi ve partisine yönelik itibar suikastı yapılmaya çalışıldığını öne sürdü:

"Gökçeada Belediyesi’nin bir aracının şirketimizden sigortalanması üzerinden, şahsım ve partimle ilgili olumsuz bir algı yaratılmak isteniyor. 2022 yılında belediyenin çok sayıda aracından yalnızca ikisine uygun teklifler verilerek sigortalanmıştır. Bahse konu aracın ise zorunlu trafik poliçe bedeli 2408,25 TL, olup bu hizmet karşılığında şirketimizin kanuni komisyon kazancı ise sadece 192,64 TL’dir."

Selçuk Türkoğlu, sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"KAMUOYUNA…

Bilindiği gibi aktif siyasete girdiğim tarihte memuriyetten istifa etmek suretiyle ayrıldım ve hayatımı sigortacılık yaparak kazanmaya başladım.

Dolayısıyla o günden bu yana, eşim ile şahsımın ortak olduğu Selçuk Türkoğlu Sigortacılık LTD ŞTİ olarak, resmi ya da özel nitelikli kişi, kurum ve kuruluşlara, her türlü yasal yükümlülüklere uygun olarak hizmet veriyoruz.

Son günlerde Gökçeada Belediyesi’nin bir aracının şirketimizden sigortalanması üzerinden, şahsım ve partimle ilgili olumsuz bir algı yaratılmak isteniyor. 2022 yılında belediyenin çok sayıda aracından yalnızca ikisine uygun teklifler verilerek sigortalanmıştır. Bahse konu aracın ise zorunlu trafik poliçe bedeli 2408,25 TL, olup bu hizmet karşılığında şirketimizin kanuni komisyon kazancı ise sadece 192,64 TL’dir.

Diğer taraftan 2018 yılından bu tarafa yani 5 yıl içerisinde şirketimizin Gökçeada Belediyesine toplam zorunlu trafik sigortası üretiminden komisyon geliri 1763,44 TL dir. Başka hiç bir işlem yapılmamıştır.

Öküz altında buzağı ararken gülünç duruma düşen yargısız infazcılara naçizane tavsiyem;

hizmet ettikleri soygun düzeninin, sınır tanımaz haramiliklerine bakmalarıdır.

Haysiyet cellatlarının gerçek amacı itibar suikasti yapmak, şahsım ve şirketim üzerinden de partimizi yıpratmaktır.

Bu komik, aciz ve çirkin iddiaları sayfalarına taşıyan havuz medyası da dahil olmak üzere, konuyu yargıya taşıyacağımın ve itibar suikasti yapmaya cüret edenlerden hukuk önünde hesap soracağımın bilinmesini isterim.

Kamuoyuna saygıyla duyururum.

Selçuk TÜRKOĞLU

Kesip biçilerek servis edilen poliçe ektedir."

NE OLMUŞTU?

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden, Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 3 kişi tutuklanırken, İYİ Parti Bursa İl eski Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun da Gökçeada Belediyesi'nden yüklü miktarda sigorta işi aldığı ve büyük kazanç sağladığını öne sürülmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.