Hava Durumu

Soğuk hava dalgası kapıda: Meteorolojiden çifte uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok sayıda kent bu hafta sağanak yağışın etkisi altına girecek. Sıcaklıklar ise bazı kentlerde 20 derecenin altına düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Soğuk hava dalgası kapıda: Meteorolojiden çifte uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından her gün güncellenen haritalı hava tahmin raporunda yurt genelinde sıcaklıkların hızla düşeceği ve başta Bursa olmak üzere çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

20 DERECENİN ALTINI GÖRECEK

Sıcaklıkların özellikle hafta sonuna doğru 20 derecelerin de altına indiği görülürken vatandaşlardan dışarı çıkarken şemsiye almaları önem arz ediyor.

Sonbaharın artık yavaş yavaş başladığı günlerde sıcaklıklar giderek etkisini kaybederken yerini soğuk ve serin havaya bırakacak.

DOĞU'DA DA SICAKLIKLAR İNİYOR

Doğu Anadolu Bölgesinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyreden hava sıcaklığında düşüş yaşanacak.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre; halen bölgede hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmekte. Hava sıcaklıklarının 19.09.2022 Pazartesi gününden itibaren kademeli olarak düşerek; 21.09.2022 Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde görülecek yağışlarla birlikte mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altına düşeceği tahmin edilmekte.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.