Hava Durumu

Selçuk Türkoğlu: "İl başkanları toplantısında Mansur Yavaş ismi gündeme gelmedi!"

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, kamuoyuna yansıyan iddiaların aksine il başkanları toplantısında Mansur Yavaş isminin gündeme gelmediğini öne sürerek, "Meral Akşener, 6'lı Masa Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanlığı için aday göstermezse, ben gösteririm gibi bir konuşma yapmadı "dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2022 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Selçuk Türkoğlu: "İl başkanları toplantısında Mansur Yavaş ismi gündeme gelmedi!"

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, kamuoyuna yansıyan iddiaların aksine il başkanları toplantısında Mansur Yavaş isminin gündeme gelmediğini öne sürerek, "Meral Akşener, 6'lı Masa Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı için aday göstermezse, ben gösteririm gibi bir konuşma yapmadı"dedi.

Gazeteci Yazar Hulki Cevizoğlu'nun gündeme getirdiği, "Meral Akşener, il başkanları toplantısında bir açıklama yaparak, şayet 6'lı masa Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı göstermezse ben aday gösteririm dedi." şeklindeki iddiasının siyasi gündemde yarattığı bomba etkisini sürdürürken, iddia ile ilgili Lodos Haber'e değerlendirme yapan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, kendisininde bulunduğu toplantıda böyle bir konunun gündeme gelmediğini öne sürdü.

Toplantıya katılan bazı il başkanlarının Mansur Yavaş'la ilgili değerlendirme yaptığını söyleyen Selçuk Türkoğlu, "Meral Akşener kamuoyuna yansıdığı haliyle bir açıklamada bulunmadı" dedi.

Toplantıda, CHP'li Gürsel Tekin'in, "HDP'ye bakanlık verilebilir" yönündeki çıkışının değerlendirildiğini söyleyen Türkoğlu, "HDP Türk siyasetinde anahtar rolü oynayamaz. İYİ Parti olarak bizim HDP'ye bakış açımız nettir. Terör örgütünün gölgesinin düştüğü yerde biz olamayız. Terörle bağını koparmamış HDP ile yol yürümemiz mümkün değil" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.