Hava Durumu

MHP Bursa'da şok istifa

Bursa MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2022 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2022 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
MHP Bursa'da şok istifa

Seyfi Seyfioğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Dört yıl önce atandığımız görevimizi layıkıyla sürdürmeye çalıştık. Ülkücülük bir iddianın adıdır. Biz de  bu süreç içerisinde iddia  sahibi olduk. Bu iddiamız Merhum başbuğumuzun şu sözlerinde özetlenmişti.

"Gençler daima yıldızları kendinize hedef seçin. Belki yüksek yıldızlara varamazsınız ama yüksek dağlara erersiniz"

Bizler MHP Osmangazi ilçe teşkilatı olarak taşıdığımız bayrağı en yükseklere dikmeye gayret ettik. Bu manada yapmış olduğumuz faaliyetleri bütün camiamız ve kamuoyu takdirle izlemiştir.

Başbuğ Alpaslan Türkeş,  biz ülkücü gençliğe hitaben "gençler hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin kirletmeyin" diye seslenmişti. Ben de camiamıza içtenlikle şunu söylemeliyim ki;
Bizler suya sabuna dokunmayanlar gibi sadece seyretmedik, bir görev aldık mutfağa geçtik yemek yaptık, bulaşık yıkadık arada tabak kırdık ,bardak kırdık. Ama hiçbir zaman bayrağı yere düşürmedik, kirletmedik, lekelemedik.

Görevimiz süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen  değerli büyüğümüz genel sekreterimiz Bursa milletvekilimiz İsmet BÜYÜKATAMAN'a ,kıymetli ağabeyim il başkanım reisim Cihangir KALKANCI'ya, ilçe başkanlarımıza,ilçe yöneticilerime,değerli ülküdaşlarıma ,dostlarımıza, hemşerilerimize,  İl yöneticisi arkadaşlarıma ve faaliyetlerimizi kendileri aracılığı ile kamuoyuna duyurduğumuz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.

Bizler ülkücülüğü bir yaşam tarzı olarak görür böyle inanırız. Bu inanç bizim hayatımızın her evresinde teşkilatlara sahip çıkacağımız anlamına gelir. Osmangazi ilçe başkanlığı görevimi işlerimin yoğunluğundan dolayı bırakıyorum.

Dün olduğu gibi yarında liderimiz Sn.Devlet Bahçeli beyefendinin ve teşkilatımın emrindeyim. Ben kendi adıma, şahsi olarak ve görevimle ilgili ilişkilerimde hakkımın geçtiği herkese hakkımı helal ediyorum.Değerli camiamızın da haklarını helal etmesini rica ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.