Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa'ya fırtına uyarısı!

Meteoroloji Bursa için 2 Ekim 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2022 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Meteoroloji'den Bursa'ya fırtına uyarısı!

Dün yaşanan bunaltıcı havanın aksine bugün şehir genelinde termometrelerde düşüş görülecek. Hava sıcaklığının en yüksek 30 derece olacağı Bursa'da sabah saatlerinden itibaren yağış ve fırtına görülecek.

FIRTINA VE KUVVETLİ RÜZGARA DİKKAT

Bursa'da bu sabah başlayacak ve akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek şiddetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli olunması belirtildi.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinin değerlendirmesine göre, Bursa'da sabah saatlerinden itibaren, rüzgarın kuzey ve batılı yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına şeklinde eseceğinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BURSA VALİLİĞİ DE UYARDI

İşte Valiliğin uyarısı:

Bati ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-80 km/ sa) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.