Hava Durumu

LGBT destekçisi sözde imam Türkiye'ye davet edildi

Eşcinselliğin lanetlendiği Kur'an'daki ayetleri reddederek LGBT propagandası yapan Mohamed Zahed'in Türkiye'ye davet edilmesi tepki topladı. Festival sorumlularına çağrı yapan pek çok sosyal medya kullanıcısı, konferansın iptal edilmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
LGBT destekçisi sözde imam Türkiye'ye davet edildi

Fransa'da faaliyetlerini sürdüren ve kendini 'eşcinsel imam' olarak tanımlayan Mohamed Zahed, Türkiye'ye geliyor. Avrupa'da LGBT propagandası yapan Mohamed Zahed, 'Brand week İstanbul' festivali kapsamında 7-11 Kasım tarihlerinde İstanbul'da konferans verecek.

EŞCİNSELLİK PROPAGANDASI TEPKİ TOPLADI

'İmam' ünvanı ile Avrupa’da birçok provokasyona imza atan Mohamed Zahed'in Türkiye’de planlanan etkinliğe davet edilmesi tepki topladı. 'Brand week İstanbul' festivali sorumlularına çağrı yapan pek çok sosyal medya kullanıcısı, konferansın iptal edilmesini istedi.

EKREM İMAMOĞLU’NUN EŞİ DE KONUŞMACI

Öte yandan konferansta, pedofili içerikli kitapları tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu da konuşmacı olarak yer alacak.

SAPKINLIĞI YAYMAK İÇİN DERNEK KURDU

Sözde imam Mohamed Zamed, eşcinselliğin lanetlendiği Kur'andaki ayetleri redderek eşcinsellik dayatmasına hizmet ediyor. Fransa'da yaşayan Zamed, LGBT ve feminist Müslüman topluluklarını barındırmak amacıyla LGBT Müslüman derneği HM2F'yi kurdu.

Kaynak: Yeni Şafak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.