Hava Durumu

Bursa Osmangazi’de 3 can dosta sıcak yuva

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, her gün birçok sokak hayvanının sıcak yuvaya kavuşmasına aracılık ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2022 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2022 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa Osmangazi’de 3 can dosta sıcak yuva

Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en modern hayvan barınağı olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, sokak hayvanlarının sağlığı ve yeni yuvalar bulabilmesi adına örnek çalışmalara imza atıyor.

Cerrahi operasyonlardan medikal desteklere, fizik tedaviden çeşitli rehabilitasyon imkanlarına kadar her detayın düşünüldüğü Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerinin yapıldığı bir tesis olmaktan öteye geçerek, kurulduğu günden bu yana binlerce can dostu sahiplendirerek de adından sıkça söz ettiriyor.

Barınak ekipleri tarafından sokakta bulunan 3 yavru köpek, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni ziyarete gelen hayvan sever vatandaşlar tarafından sahiplenildi. Barınakta yeni can dostları ile buluşan vatandaşlar, pet shoplardan hayvan satın almak yerine sahiplenmenin önemine vurgu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.