Hava Durumu

Bursa'da iki ilçede su kesintisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü, Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde su kesintisi yapıldığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da iki ilçede su kesintisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde 3 noktada su kesintisi yapıldığı bildirildi.

İŞTE KESİNTİ YAPILAN NOKTALAR:

Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi Şehitler Cadde ve civarı arıza nedeniyle 06.09.2022 tarihinde 09:00 ile18:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.

Osmangazi İlçesi Hüdavendigar Mahallesi Dikkkaldırım Caddesi ve civarında arıza nedeniyle 06.09 .2022 tarihinde 10:00 ile 13:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.

Osmangazi İlçesi Yenikaraman Mahallesi Değirmen Sokak ve civarı arıza nedeniyle 06.09.2022 tarihinde 10:30 ile 13:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda sular bildirilen zamandan daha önce verilebileceğinden, vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları gerekmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.