Hava Durumu

Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isterken yakalandılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı olarak yurt dışına kaçmak üzere olan aralarında FETÖ'den aranan bir şahsın da olduğu 7 kişiyi yakalarken, adliyeye sevk edilen şahıslardan 3'ü tutuklandı, 4'ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2023 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2023 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isterken yakalandılar

Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde önceki gün FETÖ/PDY, göçmen kaçakçılığı, terör örgütüne yardım ve yataklık etme suçları dahilinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda kaptan ve organizatör F.Ü., FETÖ terör örgütünden kayıtları bulunan ihraç zabıt katibi K.Ö., ihraç astsubay M.P., ihraç astsubay E.Y., servis şoförü G.E, ihraç öğretmen M.U., ev hanımı E.B.'yi Marmaris Alaburun açıklarından tekne ile yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Yakalanan 7 şüpheliden FETÖ/PDY'ye üye olma suçu çerçevesinde aranan ev hanımı E.B’nin sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Öte yandan E.B.'nin hastanede yapılan sağlık kontrolünde beraber kaçmaya çalıştıkları ve dini nikahlı olduğunu beyan ettiği G.E.'den hamile olduğu ortaya çıktı.
Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri yakaladıkları 7 şüpheliyi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk etti. F.Ü., K.Ö. ve M.P. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.Y., G.E., M.U. ve E.B. isimli şahıslar da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.